EUVOLIA – співорганізатор Всеукраїнського шекспірівського конкурсу

У 2019 році Запорізький національний університет обрано базовим закладом вищої освіти для проведення Всеукраїнського шекспірівського конкурсу. Звісно, команда EUVOLIA не могла залишитися осторонь! У складі жюрі – учасниці проекту Катерина Василина та Олена Тупахіна, а методологічні напрацювання EUVOLIA будуть презентовані конкурсантам під час ІІІ туру заходу.

Всеукраїнський шекспірівський конкурс студентських дослідницьких і креативних проектів імені Віталія Кейса (далі – Конкурс) проводиться з метою інтенсифікації шекспірознавчих студій в Україні, популяризації спадщини Вільяма Шекспіра в студентському середовищі, виявлення філологічно обдарованої молоді, а також стимулювання науково- дослідницької і творчої активності студентів як важливого чинника формування фахівців нового типу.

Конкурс проводиться у три етапи:І етап – до 10 жовтня 2019 року у закладах вищої освіти; ІІ етап – до 10 листопада 2019 року (оцінювання проектів); ІІІ етап – 30 листопада 2019 року (публічний захист проектів, визначення переможців).