EUVOLIA 2020: набір розпочато!

EUVOLIA поступово охоплює своїми заходами усі факультети ЗНУ. Наступного року курс “Європейські цінності у художніх текстах” слухатимуть одразу дві групи: з фізико-математичного та юридичного факультетів. Ми також відкриємо реєстрацію для охочих долучитися з інших факультетів.

17 грудня команда EUVOLIA провела презентацію курсу для майбутніх слухачів і з’ясувала, які причини спонукали їх обрати курс EUVOLIA.

Як і очікувалося, одним з ключових мотиваторів було бажання читати більше, що спростовує усталений міф про байдужість української молоді до книжок. EUVOLIA – це чудова можливість обговорити улюблені твори з викладачами і одногрупниками!

Друга за популярністю причина – незвичний формат курсу, зокрема, захист групових проєктів замість традиційного екзамену. EUVOLIA – гарний привід продемонструвати власну креативність!

Нас надзвичайно потішило, що дехто з наших студентів мотивувався позитивними відгуками випускників курсу. Сподіваємося, це перетвориться на добру традицію!

Незаперечним залишається факт, що бажання української молоді дізнатися більше про європейську когнитивну парадигму дедалі зростає. Вони будуть першим поколінням українців, які повноцінно житимуть у спільному культурному просторі з європейцями, тож EUVOLIA зробить усе можливе, щоб допомогти їм адаптуватися.