EUVOLIA вітає нових слухачів!

У пошуках спільного: хто народився влітку?

В останній день січня чергова група охочих вивчати європейські цінності у художніх текстах зібралася у затишному Залі європейських студій ЗНУ.

Цього року нашими студентами стали переважно студенти фізико-математичного та юридичного факультетів. Але, оскільки можливість самостійної реєстрації на курс залишається відкритою, до класу EUVOLIA завітали і студенти інших факультетів – філологічного, історичного та ФІФ. Приємно чути, що причиною цьому – позитивні відгуки від випускників курсу 🙂

Як вижити на безлюдному острові? Обговорюємо у групах!

Після загальної презентації курсу, яку провели керівники модулів EUVOLIA Олена Тупахіна та Катерина Василина, студенти взяли участь у традиційних іграх для підсилення командного духу: розповідали про себе у трьох словах (цього року у нас більше поціновувачів кави, ніж торік :)), розповіли про свої хоббі (в усіх є домашні тваринки!) і виробили правила для виживання на безлюдному острові (які, як ми з вами вже знаємо, є запорукою успішного виконання групових проєктів EUVOLIA).

Мріємо про європейське майбутє разом!

Тож, удачі усім нашим слухачам в їхній цікавій подорожі до європейських цінностей крізь часи й тексти! Побачимось наступного тижня! Будь ласка, слідкуйте за розкладом на головній сторінці сайту.