EUVOLIA обговорює євроінтеграційні процеси

11 лютого 2020 року випускники курсу EUVOLIA під керівництвом координатора проекту Станіслава Черкасова взяли участь у громадському обговоренні “Європейська мапа України. Де місце Запоріжжя у регіональному євроінтеграційному рейтингу?”. Захід було організовано Центром “Нова Європа” для підбиття підсумків дослідницького проєкту з вивчення регіональної динаміки євроінтеграційних процесів за фінансової підтримки IRF, OSIF, Посольства Швеції в Україні та USAID Civic Activity Support Program.

Модераторами дискусії виступили Сергій Солодкий, перший заступник голови Центру “Нова Європа”, та Дарья Гайдай (радник віце-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України), а також Артур Бойко (голова Управління міжнародних зв’язків Запорізької обласної державної адміністрації), політолог і соціолог Аскад Ашурбеков, голова НГО “Дзига” Олеся Крамаренко та завідувачка кафедри світової історії та міжнародних відносин ЗНУ Ольга Маклюк.

Учасники обговорили кращі практики для пожвавлення процесів євроінтеграції в українських регіонів, де власне термін “євроінтеграція” давно перетворився із професійного арго політичних експертів на позначник позитивних змін на регіональному рівні. Детальна інформація про захід за посиланням:

 https://suspilne.media/13825-u-zaporizzi-prezentuvali-doslidzenna-evromapa-ukraini-rejting-evropejskoi-integracii-oblastej/