EUVOLIA бере участь у воркшопі LEAP

19.09.2020

17-18 вересня команда EUVOLIA у складі Станіслава Черкасова, Олександри Ніколової та Олени Тупахіної презентувала досвід викладання курсу EUVOLIA учасникам форкшопу LEAP “Teaching and Learning Europe”.

Фахівці-практики, що викладають курси євроінтеграційного спрямування у навчальних закладах Туреччини, Фінляндії, Італії, Румунії, Естонії, Грузії, Азербайджану та, звісно ж, України, не лише поділилися результатами власних досліджень та методичними напрацюваннями, але й разом долучилися до комплексного аналізу викликів та перспектив розвитку європейських студій на периферії. Великою перевагою воркшопу стала можливість отримати розгорнутий фідбек від міжнародних експертів.

Приємно зазначити, що доповідь команди EUVOLIA, присвячена методам навчання через досвід, застосованих під час викладання курсу “Європейські цінності у художніх текстах”, викликала жваву дискусію щодо ціннісних орієнтирів українського студентства, ціннісного виміру конфлікту поколінь тощо. Ознайомитися з текстом доповіді можна на сайті EUVOLIA у розділі “Публікації”.

Щиро вдячні організаторам за можливість відчути себе часткою великої професійної спільноти фахівців з європейських студій!